Sunday, 21 August 2011

Jalan Jalan

Hello2...saya kembali lagi....petang nie xtaw nak wat pe??bosan sgt2..disebabkan aq malas nak ikt mak aq beli barang so aq pun dok la uma on9 sambil2 2 aq pun usha la blog2 member aq...heheh...Semalam aq berjalan lagi..tp jalan kali nie aq xbeli pape pun just tengok2 barang jew...huhu...lpas jew kemas uma aq siap2 nak kuar dlam kol 1p.m..aq pun amik la bas dkat perhentian bas uma aq..fuhh sampai jew perhentian bas pun dtg,,wahh sukenya aq sbb bas T328 klu nak tunggu memang lambat.....


Destinasi pertama aq ke AMpang Point...aq usha la apa yg patut t'utamanya baju kurung sbb aq blom lagi beli baju kurung..heheh...ini la akibat klu xtempah awal2 seperti taun2 lepas....huhu...Aq pun truskan perjalanan aq ke LRT Ampang,,pas 2 aq beli tiket Rapid menuju ke CHERAS...Sampai cheras aq jumpa member aq Wawa sbb nak amik kuih yg aq tempah kat dia...Kwn2 punya pasal aq sanggup tempah kat dia walaupun jauh pas 2 aq bg la kuih 2 kat kwan aq sbb niat aq mmg nak bgi kat kwan lama aq pun kuih 2 sbb aq xmkn sgt kuih..hehe...yela da lame aq xjumpa dia asyik kol xpun mcg jew ngan dia....org kata pengubat rindu so aq pun gi la uma member aq si LALAA nie...nasib baik la dekat ngan uma member aq si Wawa nie....xla penat sgt walaupun kna jln ckit dr uma wawa nie..hihihi....


Nasib baik aq call si lalaa nie dia ada kat uma...so aq lpak2 kat bustop ngan dia...Borak punya borak sampai xegat nak balik uma..heheh....Dia kwan speacial bg aq..lain dr yg len..walaupun kitaorg nie xrapat sgt tp dia istimewa bg aq...dia nie mesra alam..huhuh...klu xknal dia nie mmg org akan kata dia nie sombonk,,pas 2 jenis kuar mlm..tp sebenarnya dia ok..xsombonk,,dia jenis org yang suke dok uma mcm aq dan sentiasa tersenyum orangnya...bila da dok ngan dia mesti kepala pun gler2..hahaha...masa aq nak blik,dia ada bg aq tudung ngan brooches..mmg cantik tudung & brooches yg dia bg...aq suke sgt2 lagi2 dia bg wane kesukaan aq PURPLe..hhehehe...Thanx sangat2 lalaa aq hargai pemberian ko...:)


Lpas 2 aq ke destinasi seterusnya menaik bas U44 menuju ke Low Yat tok bayar bill celcom aq...pas bayar bill aq pun jln2 la kat situ....aq pun usha2 la kedai yg jual PSP sbb aq kaki game & teringin sgt2 nak beli PSP sendiri....huhuhu










Ada spe2 nak hadiahkan PSP kat saya x??haahaah.......Insyaallah klu de rezeki mmg aq nak sgt2 beli PSP nie....huhuhu.....snang ckit de psp nie boleh men game kat mne2 jew & mudah di bawa...hahahaha....


ok la..bye2.....:)

No comments:

Post a Comment