Sunday, 14 August 2011

Assalamualaikum..hai hai hai...lme da aq xupdate blog buruk nie....mne xnya password blog nie boleh plak aq lupa....adoiii....tetiba lak aq bukak menggunakan password F_ _ _ _ _ _ trus terbuka...hahahhaa...men2 lak pasword nie ngan aq...heheheheh

Hari nie disebabkan bosan dok uma aq pun kuar ngan adik aq tp xde destinasi yg kitaorang nak gi...alih2 aq pun benti la kat Times Square...huhu.....sampai Times Square jalan2 tp xtaw nak beli apa...aishhhhh...jalan punya jalan skali aq terserempak ngan kawan lame aq Syila..Tp dpt jumpa dia skejap jew sbb dia da nak blik IPOH......(sedihnya).....alang2 aq da gi shopping so aq pun belilah kasut ngan baju....egat nak pi cari sluar jeans tp aq cari kedai yang aq slalu pergi tetiba lak xde...adehh....aq pun masuk la 1 kedai nie,dia de jual sluar memang sgt2 cantik dan aq pun berkenan tp xde saiz plak kat aq.....hampehh tol la..pergi masuk kedai2 len tp semuanya aq xbrkenan.......ermmmmm...tepat kol 6.00 p.m aq pun blik la uma.....egatkan nak buka kat luar skali tp my mom kol suh blik makan kat uma jew...jimat ckit wet aq...hahhahaha...ok la...bye2..


salam
-adois-

2 comments:

  1. Wah..,beli kasut & baju raya ker tu...? Almaklumlah...,raya kan dah nak tiba...(^_^)

    Bosan lagi tak? Jom-jom kita sama-sama jOin Contest Cik wuNny yuk!

    Saya mahu JOIN beLogList cik WuNny

    ReplyDelete
  2. ok2.....t saya join contest cik wunny..heheheh

    ReplyDelete